Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/970-3837

Vallejo festék

Keltse életre makettjeit Vallejo termékekkel 

Vallejo termékekA makettekkel való munkának csak egy része maga az összeszerelés. Bár kétségkívül megkerülhetetlen, ahhoz, hogy munkánk valóban teljes és egyben színvonalas legyen, fontos a precíz, gondos festés is. Ha Ön akár hobbi szintjén, akár komolyabb formában, de rendszeresen foglalkozik különböző makettek és modellek festésével, akkor szeretnénk a figyelmébe ajánlani a Vallejo termékeket, amik segítenek az alapozásban és a festésben.

A Vallejo termékek között maguk a festő- és alapozóanyagok, az ezek egyenletes felvitelére alkalmas ecsetek, valamint fújható termékek, illetve tárolók és szettek is vannak - a mi webáruházunkban pedig maradéktalanul megleli az összeset!

A Vallejo termékek lenyűgözően tartós és látványos bevonatot képeznek majd a makettjein. Meglátja, az asztal bábui életre kelnek majd, de még a járműmodellek is megelevenednek! Bármilyen színt megtalál készletünkben, és biztosra veheti, hogy bármelyiket is választja, prémium minőségű festékkel bővítheti eszköztárát! Termékeink pontos nevei segítenek a tájékozódásban a szerint, hogy melyiket milyen fajta modellhez érdemes választani.

Ha kérdése lenne a nálunk kapható Vallejo termékekkel kapcsolatban, nyugodtan tegye fel őket valamelyik Önnek praktikus elérhetőségünkön!