Star Wars Sorsok

Sorsokbanner

Star Wars: Sorsok

Luke, Te  elpusztíthatod az Uralkodót, és ezt Ő is tudja. Erre a sorsra születtél.”
–Darth Vader, A Birodalom visszavág.

Vásároljon Ön is egyedülálló Star Wars-os hatalomkártyáink közül magának!

A Fantasy Flight Games egy új gyűjtögetős stratégiai kártyajátékkal jelentkezik 2016 novemberében. A Star Wars: Destiny névre keresztelt játékban két játékos játszhat egy "mi lenne ha" csatát a Star Wars világában. Ami jó hír, hogy a játék a Delta Vision Kiadó jóvoltából Star Wars: Sorsok néven magyar nyelven is kapható lesz!

Dooku gróf és Kylo Ren, Leia Organa és Han Solo ellen. Luke Skywalker és Qui-Gon Jinn, Jango Fett és Jabba, a Hutt ellen. A Star Wars: Sorsok segítségével epikus csatákat játszhattok le, az egész Star Wars saga arra vár, hogy felfedezd és megismerd. Állítsd össze a saját csapatodat a népszerű Star Wars karakterekből és küzdj meg az ellenfeleddel!  A játék célja egyszerű, győzd le az ellenfeleid karaktereit a szépen kidolgozott kockák, egy pakli kártya és a karaktereid egyéni, különleges képességei segítségével. Az győz, akinek a játék végén életben marad egy vagy több karaktere!

 

A Star Wars: Sorsok játékban a legtöbb ikonikus hőssel játszhatsz, aki a Baljós árnyaktól kezdve feltűnt a Star Wars világában, segítségükkel bármilyen képzeletbeli csatát le tudsz játszani. Ebben az újfajta játékban kockák és kártyák segítségével kell kidolgoznod a helyes stratégiát, amivel az ellenfeled le tudod győzni. A gyüjtögetős rendszernek köszönhetően, a paklidat bármikor át tudod alakítani a kiegészítő csomagok segítségével, amik új karakterekkel és a hozzájuk tartozó kockákkal bővíthetik a gyűjteményedet.

Egy galaxis, számtalan hős

SW kartyaleirasSWKartyak

Tovább

 

Star Wars Sorsok kártyajáték – ezt ne hagyd ki!

Star Wars Sorsok kártyajáték – ezt ne hagyd ki!Imádod a Star Wars világát, és kártyajátékokkal is szívesen töltöd az idődet? Akkor van egy jó hírünk, hiszen most mindkét kedvelt időtöltésedet egyszerre végezheted! Olyan játékot hoztunk, amely remek szórakozást biztosít – és nem csak a rajongóknak!

 

A Star Wars Sorsok remek szórakozást biztosít mindazoknak, akik szeretnének izgalmas csatákban részt venni a méltán híres történetben szereplő karakterek segítségével. Barátaiddal olyan harcokba keveredhettek, amelyek hosszú ideig emlékezetesek maradnak – ráadásul a Star Wars Sorsok kiegészítőkkel még színesebbé tehető a játék, ha a kezdőkészletet már teljesen kiismertétek!

 

A Star Wars Sorsok nem csak egy egyszerű kártyajáték, hanem kihívás, amely a stratégiai készségedet és intelligenciádat is csatasorba állítja. Csak a képzelet szabhat határt annak, hogy milyen módon használod ki a kezedben lévő lapokat - szerezd be Te is most a paklit, és a kiegészítőket, mutasd meg a világnak, hogy Te vagy a legjobb!

Tovább