Új jelszó kérése
Szűrés
Gyártó
Ár
1 430 Ft - 35 990 Ft
Oldalunkon már mobilról is kényelmesen rendelhet!
Kapcsolat

Szikla-főnix Kft.

Telefon: +36 20/970-3837

E-mail: info@sziklafonix.hu

Cím: 1084 Budapest, Auróra utca 34.

Közösségi oldalaink
Pinterest twitter twitter flickr youtube

oldal tetejére
Nyitva tartás
Hétfő:14:00 - 18:00
Kedd:14:00 - 18:00
Szerda:14:00 - 18:00
Csütörtök:14:00 - 18:00
Péntek:14:00 - 18:00
Szombat:Zárva
Vasárnap:Zárva
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Szavazás

Tásrsasjátékok

Fő kategória >Társasjátékok >Tásrsasjátékok

12


12

Sorrend:

Logikai, stratégiai társasjátékok – Kiváló gondolkodás fejlesztő minden korosztálynak!

 

Logikai, stratégiai társasjátékok – Kiváló gondolkodás fejlesztő minden korosztálynak! A különböző típusú társasjátékok minden korosztály számára kiváló szórakozást nyújtanak, a család bármely tagja részt vehet benne, kicsikre és nagyokra is fejlesztő hatással bírhat egy logikai, vagy stratégiai társasjáték.

 

Ezek a társasjátékok elsősorban gondolkodásunkat fejlesztik, megtanítanak minket előre tervezni egy-egy játékon belüli lépés előtt, ezt pedig az élet számos más területein kiválóan fel tudjuk később használni. A logikai társasjátékok bevezetésével gyermekünk 6-8 éves kora környékén próbálkozhatunk, értelemszerűen elsősorban logikájukat fejlesztik ezek a játékok és nem utolsó sorban a memóriájukat is. Kiskamaszok számára érdekesek lehetnek a különböző stratégiai társasjátékok, mert már nem csak a logikus gondolkodás módját tanulhatják meg, hanem a problémamegoldó képességüket is fejleszthetik, megtanulnak mérlegelni, és a játék során szembesülhetnek a versenyszellemmel is. Ezek az előnyök egy felnőtt számára is értékes tudást, képességet adhatnak, sose késő fejleszteni önmagunkat, és erre a legmegfelelőbb szituáció, ha gyermekünkkel közben társasjátékozhatunk.

 

Ha kedvet kapott, és szeretne értékes pillanatokat teremteni családjának, tekintse meg logikai-és stratégiai társasjáték kínálatunkat!


Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.