Revell Dinosaurs makettek

Keltse életre az őskort Revell Dinosaurs makettekkel!

Hiába teltek el évmilliók azóta, hogy utoljára dübörgött a dinoszauruszok lába alatt a talaj, igen népszerűek, kicsik és nagyok is imádják őket. Mi, emberek rajongunk értük, filmek készülnek róluk, figurákba öntik őket, pólóra nyomják a képüket. Miért pont a makettek világából hiányoznának?

A Revell Dinosaurs makettek pontosan azoknak készültek, akik arra vágynak, hogy megalkossák a saját dinoszauruszukat, megformálják a kedvenc dinoszaurusz fajtájukat. Nincs is szebb annál, mint amikor annyi hosszadalmas görnyedés, rengeteg befektetett munkaóra után végül kész a mű. A Revell Dinosaurs makettek segítségével Ön is létrehozhatja a kedvenc Triceratopsát, a tekintélyt parancsoló Tyrannosaurus Rexet vagy a jellegzetes külsejű Dimetrodont.

Rendeljen a Revell Dinosaurs makettekből és építse meg kedvenceit, hívja őket vissza  a múltból, hogy díszhelyre kerülhessenek a gyűjteményébe! Aprólékos, részletgazdag és élethű alkotásokat készíthet a Revell Dinosaurs makettekből! Nézzen körül kínálatunkban, és bátran keressen fel minket!

Tovább