Italeri World of Tanks és Warship makettek

Az igazi rajongóknak: World of Tanks makettek

Az igazi rajongóknak: World of Tanks makettekA World of Tanks játékosok százezreit, ha nem millióit ejtette már rabul 2009-es megjelenése óta, ami nem is csoda, hiszen az Orosz fejlesztő csapat eddig soha nem látott megközelítésbe hozta a tankok amúgy is sokak által érdekelt világát. Aki huzamosabb ideje játszik a játékkal annak biztosan van kedvenc tankja, melyet ezek után nem csak a csatákban láthat viszont, hanem akár tank makettként is!

A World of Tanks makettek számos különböző nemzet tankjait lefedik, köztük a híresebbeket is, mint a Pzkpfw. VI Tiger, vagy a Szovjetek legismertebb tankja, a T34/85, de a kínálatban megtalálható az M4 Sherman, és a keleti technológiák kedvelőinek a Type 59 kínai közepes tank is. Egyszóval a World of Tanks makettek között mindenki megtalálhatja azt a tankot, ami a legközelebb áll a szívéhez, és szívesen viszont látná dísztárgyként is otthonában!

Ha szeretne minőségi és széles választékban elérhető World of Tanks maketteket vásárolni, akkor ne keressen tovább!

 

World of Warships: A tengerek nagyágyúi

World of Warships: A tengerek nagyágyúiA Wargaming legutoljára megjelent játéka a World of Warships, melyben a páncélos harcjárművek és a repülők után végre a tengerek hadigépezeteit is megzabolázhatjuk, egészen pontosan az Amerikai, Német és Japán hadihajógyártás ikonikus darabjait, mint például a Bismarck.

Az eddigi játékok sikere után a World of Warshipsnek is hatalmas sikere lett, pontosan ezért minden rajongó figyelmébe ajánlva mutatjuk be World of Warships makettjeinket, melyek legendás rombolók és repülőgép anyahajók tökéletesen pontos másai. Ezek a makettek minden gyűjtő polcán helyet kell, hogy kapjanak, hiszen a vízi hadviselés mérföldkőnek számító darabjai. Persze, ha ilyen maketteket szeretnénk vásárolni, akkor elsődleges, hogy minőségi darabokat válasszunk, hiszen ha az élethűség rovására megy valami, azzal komoly csorba eshet a gyűjteményünkön.

Ha szeretne kifogástalanul precíz World of Warships maketteket vásárolni, akkor kínálatunkban biztos megtalálja a szívéhez leg közelebb álló darabokat!

 

 

Tovább