Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/970-3837

Revell makett festék

A Revell festékekről bővebben

A Revell festékekről bővebbenSzenvedélyesen érdeklődik a makettek iránt? Régóta foglalkozik azzal, hogy kedvenc háborús járműveit, tankokat, hajókat, repülőket épít meg. Ezek a tárgyak miniatűrök ugyan, de annál lenyűgözőbbek, hiszen minden részletükben aprólékosan kidolgozottak és a megszólalásig hasonlítanak az eredetijükre. Ahhoz, hogy egy megépített makett valóban a megszólalásig olyan legyen, mint az a jármű, amiről mintázták, minden apró részlet fontos, így a festék is. Nem csupán a látható alkatrészek gondos kidolgozottsága, a pontos illesztés, de a makett színei, árnyalatai is nagyon sokat számítanak.

 

Forduljon hozzánk bizalommal, ha Önnek is fontos a makettjei megjelenése! Ne habozzon, tekintse át webáruházunkat, és válogasson magas minőségű makett festékeinkből! Kizárólag olyan megbízható, és bizonyítottan minőségi márkákat kínálunk, mint amilyen a Revell festék is! Olajbázisú, akril vagy email colour Revell festékeket kínálunk makett rajongóknak széles színválasztékban!

 

Rendeljen webshopunkból Revell festéket, és végezzen tökéletes munkát!

 

 

 

A Revell Enamel (szintetikus) festékekről bővebben:

A Revell szintetikus, vagy más néven enamel makett festékek  tökéletes kiegészítő terméke lehet makettjeinek. Magas  fedőképességgel és kopásállósággal rendelkeznek. A Revell  szintetikus makett festékek palettája 86 színnel rendelkezik.  Megtalálható bennük matt, fényes és szatén színek is.

 

 

Felhasználásuk:

  1. Elsőként rendesen rázzuk fel a tégelyt, hogy az oldószer elkeveredjen a pigmentekkel.
  2. Miután óvatosan kinyitottuk (ne feszítsük, mert ha sérül a kupak, akkor nehezen lesz visszazárható és következő használatig beszáradhat ennek köszönhetően!) egy festékkeverő szerszámmal ismét keverjük át, majd a kívánt mennyiséget öntsük ki egy tálkába.
  3. A tégely zárjuk vissza!
  4. A kiöntött festékhez adagoljunk néhány csepp Revell Color Mix hígítót pipetta segítségével.
  5. Keverjük, össze majd szintetikus ecsettel kezdjük meg munkát.
  6. Miután befejeztük a festést alaposan tisztítsuk meg eszközeinket, lehetőleg Revell Airbrush tisztítóval vagy Color Mix highítóval.

Megfelelő hígítás után szórópisztollyal való használatra is alkalmas.

Felhasználhatósági területek:

  1. Makettek, modellek festésére
  2. Figurák festésére
  3. Vasútmodellezőknek
  4. Minden egyéb kreatív hobby tevékenységhez, ami festést igényel.

Kiszerelés:

Minden Revell enamel festék 14 ml-es zárható fém tégelyben van. Óvjuk a napfénytől, és a melegtől így Revell festékünk évekig felhasználható marad.