Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/970-3837

Makettek

Tekintse meg a külömböző típusú maketteket és vásároljon magának egyet!

Airfix, Revell, Zvezda, Italeri, Trumpeter, Makett tankok, makett repülők, hajók, tengeralattjárók, nagy választékban

Új kreatív hobbit keres? Fedezze fel a Revell maketteket!

Revell makettekA makettezés egy rendkívül kreatív, fejlesztő, felhőtlen kikapcsolódást nyújtó tevékenység, nem véletlen, hogy rengetegen foglalkoznak ezzel. Amikor az ember kedvet kap másoktól a makettek építéséhez, a legnagyobb kérdés az, hogy melyik terméket válassza a kezdéshez. Ha Ön erre még nem kapott választ, ajánljuk figyelmébe a Revell maketteket!

A Revell makettek a legnépszerűbb termékek közé tartoznak, a makettezésben jártas szakemberek szívesen ajánlják a kezdőknek is a márkát. Óriási a választék a termékekből, melyben mindenki megtalálja azt a verziót, amivel belekóstolna ebbe az izgalmas hobbiba. A Revell makettek kiválóan fejlesztik a kézügyességet, ennek köszönhetően könnyedén bele lehet tanulni az építésbe.

A márka folyamatosan minőségi termékeket kínál, így a választék szinte állandóan bővül, amit érdemes követni, mert mindig találhat olyan készletet, aminek megépítésében elmélyülne.

Fedezze fel a Revell termékek kínálatát, és válassza ki azt a készletet, ami felkeltette érdeklődését! Bővebb információkért keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Egy összetett karácsonyi ajándék: makettek

Novemberben már minden a karácsonyról szól, megjelennek az első díszek, az üzletek karácsonyi ajánlatokkal rukkolnak elő, kívánságlisták születnek. Nem lehet elég korán elkezdeni az ötletelést sem, hogy mivel lepjük meg szeretteinket az ünnep alkalmából. Webáruházunkban azok fogják megtalálni a számításaikat, akik a makettek rajongóinak keresnek ajándékot.

A makettek hatalmas választékát vonultatjuk fel kínálatunkban, márkák és termékeik széles sorát találja meg nálunk, csak végig kell néznie termékeinket, hogy megtalálja köztük a legjobb karácsonyi ajándékot!

Vannak itt makettek a repülőgépek, tankok, autók, hajók és tengeralattjárók szerelmeseinek, de nem maradhatnak le az olyan különlegességek sem, mint amilyenek az űrhajók, a dinoszauruszok vagy a Disney repülők. A komplett csomagok mellett kiegészítőket is forgalmazunk, amikkel a makettépítés otthon egyszerűen kivitelezhető.

A tökéletes karácsonyi ajándékot keresi makett rajongó családtagjának, barátjának? Nálunk megleli!

 

Revell makettet ajándékba!

 

Revell makettet ajándékba!Mindjárt itt van gyermeke születésnapja, és még nem tudja, mivel lepje meg? Alig ismeri távoli unokaöccsét, mégis szeretne valami személyesebb ajándékot vásárolni neki? Mindig gondban van, hogy mit vegyen az apukájának? Van egy jó megoldás: lepje meg szeretteit Revell makettel!

 

Minden fiúnak és férfinek megfordult már a kezében egy-egy makett, nagy élmény ez egy kis lurkónak és egy felnőtt embernek egyaránt! A makettezés egyszerre hozza össze a család tagjait, szórakoztat, borús időben fényt hoz a szobába és még a szomszédokat sem zavarja. Emellett segít a koncentrálásban, a precizitásban, türelemre hangol és fejleszti a kézügyességet. Revell makettek széles választékából találhatja meg szeretteinek a legmegfelelőbbet, legyen szó autóról, tankról, vagy éppen valamelyik Star Warsból ismert űrhajóról!

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, bátran nézzen körül makett webshopunkban, és rendelje meg még ma a kiszemelt Revell makettet, hogy időben megérkezzen az ajándék!

 

 

Jól szerelhető és minőségi makettekre vágyik?

 

Jól szerelhető és minőségi makettekre vágyik?A makettek tökéletes ajándékok lehetnek akár gyermekkortól, egészen felnőttkorig. Fejleszthetik kézügyességünk, kreativitásunk és nyugtató kikapcsolódás lehet. Persze a maketteknél is fennállhat annak az esélye, hogy az építés körülményes a nem megfelelő elemek miatt. A különböző részek megfelelő kialakítása elősegítheti az akadálymentes összeszerelést, az anyagok minősége pedig a makett megjelenését.

 

Ha makettet szeretne ajándékozni, forduljon olyan bolthoz, akik kifejezetten erre specializálódtak, és szakmai tanácsot tudnak adni. Az ilyen üzletekben jó minőségű alkatrészekből készült makett csomagokkal találkozhat. Ezekkel nem nyúlhat mellé, a makett méretétől és felépítésétől függetlenül. Az elkészült makett pedig akár szép dísze lehet otthonunknak.

 

Ha minőségi makettet szeretne, ajánljuk webáruházunkban kapható airfix maketteket! A tartós és minőségi műanyagból készült elemek összeragasztása könnyű és a kész makett tartós.

 

Válasszon minket, ha jó állapotú és fennakadások nélkül összeszerelhető maketteket szeretne! További termékekért nézelődjön tovább weboldalunkon!

 

 

Zvezda makettek kínálatunkban: minőség a játékok világában

 

Zvezda makettek kínálatunkban: minőség a játékok világábanHa megfigyeljük, hogy egy makett webáruházat átlagosan milyen korosztályokból keresnek fel az emberek, általában elkülöníthetünk két csoportot.

 

Az elsőbe azok a középkorú férfiak tartoznak, akik hobbiból és szenvedélyesen gyűjtik a különböző maketteket. Ebben a csoportban jól elhatárolhatóak azok, akik a makett webáruházat azért keresik fel, mert egy adott kategóriát keresnek. A Zvezda makettek kínálata például különböző témakörökre bontható, a háborús harci gépektől kezdve a modern repülőgépekig, így igen sokféle igényt kiszolgál.

 

Ennél fogva a Zvezda kínálata a második csoportnak is kedvez, akik legfőképpen gyermekeiknek keresnek maketteket. Hiszen makett webáruházunkban nem csak valós gépezetek kicsinyített mása lelhető fel, hanem különböző mesefigurák makett változata is. Tehát a gyermekeket akár a valódi gépezetek, akár a mesefigurák érdeklik, a Zvezda makettek között biztosan megtalálhatóak a keresett termékek.

 

Nézzen körül nálunk Ön is, és fedezze fel a Zvezda makettek különleges világát!

 

 

Milyen a jó makett festék?

 

Milyen a jó makett festék? A makettezés szerves részét képezi a festés, ettől lesz a „miénk” igazán az adott darab, amit elkészítettünk. Így, ha kiválasztottuk a makettet, amit el szeretnénk készíteni, nincs más dolgunk, csak beszerezni azokat a makett festékeket, melyek tökéletes illenek a kész darabhoz majd.

 

Szükségünk lesz első körben egy alapozó rétegre, ami meggátolja, hogy a műanyagon elmaszatolódjon a festék, valamint tartósságot is ad a felvitt rétegeknek. Ezt követően a megfelelő makett festékekkel, akár több rétegben is meg kell adnunk a színeket és mintákat, amiket elképzeltünk az adott makettre. Majd zárásul egy fedőlakk réteget viszünk fel a makettre, ami tartósság teszi a festést, de akár fényes vagy mattabb hatást is adhat neki.

 

Vásároljon kínálatunkból Vallejo makett festékeket, ha tökéletes végeredményre vágyik! Kínálatunkban minden makett festéket megtalálhat, amire csak szüksége van! Kérdéseivel bátran forduljon hozzánk a megadott elérhetőségeinken!

 

 

Airfix: a klasszikus

 

Airfix: a klasszikusAz Airfix 1939-ben indult útjára, egy magyar származású vállalkozó, Nicholas Kove alapította, azóta az angol cég termékeit a világ szinte minden országában elérhetik a makettezés szerelmesei. A cég eleinte nem makettekkel foglalkozott, ezt az üzletágat csak az ötvenes évek elején fedezték fel.

 

Kínálatukban mindenféle makettet megtalálhatunk a repülőgépektől a harcjárműveken át a figurákig. Első készletük Sir Francis Drake hajóját, a Golden Hind-ot mintázta meg, ami után hamarosan következtek a repülőgépek 1/72 méretarányban, elsőként a legendás Spitfire Mk. 1. került forgalomba, amit számtalan egyéb makett követett. A cég termékeit elsősorban kezdő makettezőknek szokták ajánlani, főleg árfekvése miatt, de a profik is szívesen választják, hiszen olyan repülőgépeket is megtalálhatunk a kínálatában, amiket máshol nem! A második világháborús brit vadászok és bombázók kevésbé ismert típusai csak az Airfix-től szerezhetőek be, például a Short Stirlinget sem előtte, sem azóta nem készítette el senki más!

 

Ha szeretné kipróbálni a makettezést, vagy gyermekét lepné meg első makettjével, válassza az Airfix termékeit!

 

 

A legjobb karácsonyi ajándék a makett!

A legjobb karácsonyi ajándék a makett!Már nincs egy hónap sem karácsonyig, így ha eddig még nem tette meg, most már muszáj lesz lépni valamit az ajándékok ügyében! Ha van olyan családtagja, aki érdeklődik a katonai, vagy polgári repülés iránt, esetleg kedveli a haditechnikát, vagy az autókat, netán már foglalkozik is ezzel a kreatív hobbival, akkor vásároljon neki karácsonyra makettet!

A makett vásárlásnak számtalan előnye van: fejleszti a kézügyességet, a szem-kéz koordinációt, segítségével a történelem évszámokból kézzel fogható dologgá válik, és ráadásul karácsonyi ajándékként háromszoros örömet okozhatunk vele! Először a fa alatt, amikor a megajándékozott kibontja a csomagolásból, másodszor az építés közben, harmadszor pedig akkor, amikor elkészül, és a helyére kerül! Ezen előnyök miatt biztosan állítható, hogy a legjobb karácsonyi ajándék a makett!

Ha Ön is szeretne makettekkel meglepetést és háromszoros örömet szerezni karácsonykor, válogasson makett webáruházunk széles kínálatából!

Nálunk minden rajongó megtalálja a kedvencét: Zvezda makettek is vannak kínálatunkban!

Nálunk minden rajongó megtalálja a kedvencét: Zvezda makettek is vannak kínálatunkban!Az alkotásnak rengeteg fajtája létezik, többek között ide tartozik a makettezés is. A makettezés kicsiknek és nagyoknak is kedvelt időtöltése lehet. A pici részletekből kitartó munkával összeáll egy egész, ami harci kocsiban, repülőgépben vagy éppen űrhajóban, egy régen kihalt dinoszaurusz fajban ölt formát.

Makett webshopunk a Zvezda makettek rajongóinak nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy kedvenc időtöltésüknek, szenvedélyüknek a legmagasabb szinten hódolhassanak. Elsősorban azok keresik a Zvezda makettjeit, akik a háborús makettekért, a harci járművekért rajonganak. Ezeket a Zvezda makettek csodásan élethűen tudják visszaadni, legyen az harci jármű, repülő vagy egy Tigris tank.

Webáruházunk kínálatában a legtöbb Zvezda makettet megtalálja, kedvező áron és a legjobb minőségben ahhoz, hogy a makett építés és a végeredmény se okozzon csalódást. A Zvezda maketteket már csak ragasztani és festeni kell, kivéve a legkisebbnek készült Disney termékeket, amik már csak a játékra várnak! Keressen minket bizalommal feltüntetett elérhetőségeink egyikén, és rendeljen makett webshopunk termékeiből!

 

A Revell termékek elhozzák otthonába a mesék világát!

A Revell termékek elhozzák otthonába a mesék világát!A makettek nemcsak azoknak szólnak, akik odavannak a járművekért, szívesen foglalatoskodnak a festéssel és ragasztással, vagy éppen a háborúk jellegzetes harci eszközeiért rajonganak. A maketteknek van egy sokkal mesebelibb oldaluk is, hiszen képesek rég letűnt vagy fantasztikus világokat is megeleveníteni. Erre az egyik legjobb példa a Revell termékek világa.

A Revell termékek között a hagyományos makettek, tankok, repülők, hajók, kamionok mellett megtalálhatóak olyan rendhagyó figurák is, mint amilyenek a dinoszauruszok, vagy éppen a legendás Star Wars kalandokban szereplő járművek. Szerezze meg azt, amelyik bűvöletbe ejti vagy akár mindegyiket, és tegye teljessé velük a makett gyűjteményét!

Webáruházunk kínálatában színvonalas Revell termékekből válogathat, és meglepheti velük saját magát, vagy akár az ifjú rajongókat is. Forduljon hozzánk bizalommal, érdeklődjön Revell termékeinkről megadott elérhetőségeink egyikén, vagy rendeljen kedvére!

 

Zvezda makettekkel a boldog születésnapért

Zvezda makettekkel a boldog születésnapértA szülők általában mindig lelkesen készülnek gyermekük születésnapjára, és várják a napot, amikor meglephetik őt. Az ajándék kiválasztása eleinte egyszerűbb, ám később, amikor a gyermek kicsit nagyobb, már nem feltétlenül olyan egyértelmű, hiszen kialakult a saját ízlése, érdeklődési köre. Azoknak a gyerekeknek, akik érdeklődnek a haditechnika, vagy a repülés iránt, tökéletes választás lehet egy Zvezda makett!

A Zvezda makettek között mindent megtalálunk, ami haditechnika: tankokat, harckocsikat, hadihajókat, harci helikoptert és vadászrepülőt, de természetesen a kínálatból nem hiányozhatnak a civileket szolgáló járművek sem! Polgári repülőgépek, mentőhelikopterek és utasszállító hajók színesítik a termékpalettát. A Zvezda mekettek között nagy számban találhatóak figurák is, amelyek használatával a szó szoros értelmében csatatérré változhat a szoba!

A tökéletes ajándékot keresi gyermeke születésnapjára? Nézzen körül a Zvezda makettek között, és ha kérdése van, tegye fel nekünk elérhetőségeinken!