Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/970-3837

Makett Kiegészítők

Milyen makett kiegészítőket érdemes vásárolni?

Milyen makett kiegészítőket érdemes vásárolni?A makettezés nem csupán jó játék egy kisgyermek számára, hanem komoly hobbi is, amit profi módon is lehet művelni. Élethű összeállításukhoz azonban szükség van makett kiegészítőkre is!

Első lépésben mindenképp szükség van ragasztóra, hiszen ezzel és az otthon talált szerszámokkal állítjuk össze a makettünket, ha viszont kicsit komolyabban kezdünk foglalkozni a témával, előbb-utóbb speciális szerszámokat és makett kiegészítőket is be fogunk szerezni! A résmentes ragasztásokhoz szükség lesz tömítőpasztára, az élethű festéshez szórópisztolyra és különféle ecsetekre, a matricák felhelyezéséhez lágyítókra és fixálókra. Emellett sokszor előfordul, hogy a gyártó nem jól, vagy nem elég részletesen készíti el a makettet, de szerencsére vásárolhatunk feljavító készleteket is, amikkel ezeket a hiányosságokat könnyedén javíthatjuk. Ha pedig diorámát is építünk a makett köré, ehhez is vásárolhatunk számtalan segédeszközt és alapanyagot!

Ha Ön is elindult a profi makettezés rögös útján, és már igényli a makett kiegészítőket, válogasson kínálatunkból! Kérdése lenne? Keressen bennünket megadott elérhetőségeinken!